Jeroen van Wieren

Architect

Jeroen van Wieren studeerde na de HTS aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam.
Hij werkt sinds 2001 bij Bureau Kroner en is daarmee een van onze vaste krachten.

Lange ervaring bij Bureau Kroner

Jeroen van Wieren studeerde na de HTS aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam.
Sinds 2001 combineerde hij zijn studie architectuur met praktijkwerk bij Bureau Kroner. Hij rondde zijn studie af in 2005.

Jeroen van Wieren werkt als ontwerper en projectarchitect aan uiteenlopende projecten van Bureau Kroner.

 

Binnenstedelijke projecten

Bij binnenstedelijke projecten is reageren op de omgeving en daar iets passends voor maken de leukste uitdaging voor Jeroen. Hij zoekt graag naar de mogelijkheden die te vinden zijn in een opgave.

Zijn plezier zit in de dynamiek en het samenwerken met collega’s en externe partners, zoals aannemers, adviseurs en opdrachtgevers. Niet op eilandjes werken, maar veel sparren. 

In zijn ontwerpen combineert Jeroen fijnzinnige esthetische intuïtie met een praktische houding ten aanzien van techniek en materialisering.

Het mooiste gebouw van Zeeland

Hij werkte onder meer aan de nieuwbouw van woningen en een kinderdagverblijf in de Kastanjehof in Maasland en de nieuwbouw van een strandpaviljoen in Vlissingen, dat uitverkozen werd tot mooiste gebouw van Zeeland 2015. Hij ontwierp verder diverse villa's voor particuliere opdrachtgevers.
Een bijzonder interieurproject van Jeroen is het ontwerp voor een nieuw interieur voor het kantoorgebouw van Weleda in Zoetermeer.

Kinderdagverblijf 'Djoy' »

Strandpaviljoen in Vlissingen »

Kantoor Weleda Benelux »