Brim Vermeulen

senior architect

Brim Vermeulen studeerde in 2014 af aan de TU Delft. Sinds 2015 versterkt hij ons architectenbureau als architect en projectleider.

Ontspannen en realistisch

Brim Vermeulen studeerde in 2014 af aan de TU Delft, in de richting Architectuur. Sinds december 2015 werkt hij bij Bureau Kroner als architect en projectleider.

Brim is een echte vraagbaak binnen het bureau, is beheerst en laat zich niet snel gek maken. De relaxte en ontspannen sfeer van Bureau Kroner sluit perfect aan bij zijn persoonlijkheid en komt zijn creatieve proces 100% ten goede.

De kracht van Brim is zijn realistische ontwerphouding in combinatie met zijn architectonische gevoel. Het vertalen van het architectonische concept naar het technische ontwerp is wat hem fascineert. 

Zijn uitdagingen en zijn lol zitten ook in het spanningsveld tussen zijn pragmatische, maar tegelijkertijd ook zijn out of the box aanpak.

Transformatie en nieuwbouw

Brim werkte onder meer aan het ontwerp voor vijf studentenwoningen in Utrecht en de transformatie van een kerk naar woningen

Verder maakte hij het ontwerp voor de uitbreiding van het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest. En in Delft zijn de appartementengebouwen INK naar zijn ontwerp gerealiseerd.

Op dit moment is de uitvoering van het woningbouwproject Carolina Parc in Leidschendam volop bezig. En inmiddels is ook gestart met de bouw van het hoofdkantoor en distributiecentrum van Bever in Pijnacker.

Daarnaast zal binnenkort de bouw van een nieuw clubgebouw voor roeicentrum Binckhorst in Den Haag beginnen. En werkt Brim aan een woongebouw met atelierwoningen op voormalig industriegebied Rotsoord in Utrecht.