Brim Vermeulen

architect

Brim studeerde in 2014 af aan de TU Delft. Sinds 2015 versterkt hij ons architectenbureau als architect en inmiddels pakt hij daarbij de rol van projectleider op.

Architect en projectleider

Brim Vermeulen studeerde in 2014 af aan de TU Delft, in de richting Architectuur.

Sinds december 2015 werkt hij bij Bureau Kroner als architect en projectleider.

Ontspannen en realistisch

Brim is een echte vraagbaak binnen het bureau, is beheerst en laat zich niet snel gek maken. De relaxte en ontspannen sfeer van Bureau Kroner sluit perfect aan bij zijn persoonlijkheid en komt zijn creatieve proces 100% ten goede.

De kracht van Brim is zijn realistische ontwerphouding in combinatie met zijn architectonische gevoel. Het vertalen van het architectonische concept naar het technische ontwerp is wat hem fascineert. 

Zijn uitdagingen en zijn lol zitten ook in het spanningsveld tussen zijn pragmatische, maar tegelijkertijd ook zijn out of the box aanpak.

Transformatie

Brim werkte onder meer aan het ontwerp voor 5 studentenwoningen in Utrecht, en de transformatie van een voormalig kerkgebouw tot woningen.
Hij maakte het ontwerp voor de uitbreiding van het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest.

Op dit moment is de bouw van een van zijn projecten al ver gevorderd: twee woongebouwen in Delft. Binnenkort volgt de uitvoering van een appartementencomplex in Leidschendam. Verder is hij bezig met het ontwerp voor de nieuwbouw van een clubgebouw voor roeicentrum Binckhorst in Den Haag.

Studentenwoningen »

Rijnlands Lyceum »

Woongebouwen Delft »