Ons team

Bureau Kroner is in staat om met een compact team aan veel verschillende en grote opdrachten te werken.

Wij werken daarvoor intensief samen met verschillende advies- en tekenbureaus. Dat heeft als voordeel dat wij ons op de essentie van ons vak kunnen richten: het creëren van goede ideeën, sterke concepten, prachtige gebouwen en een omgeving om prettig in te kunnen leven, werken en wonen.

Brim Vermeulen

senior architect

Brim Vermeulen studeerde in 2014 af aan de TU Delft. Sinds 2015 versterkt hij ons architectenbureau als architect en projectleider.

Lees meer »

Cristian de Bolster studeerde Architectuur aan de TU Delft. Sinds 2016 maakt hij als ontwerper en projectarchitect deel uit van ons team.

Lees meer »

Daan Juurlink

junior ontwerper

Daan Juurlink studeerde Architectuur aan de TU Delft. Tijdens zijn studie deed hij al praktijkervaring op bij Bureau Kroner, en sinds zijn afstuderen is hij weer bij ons terug als junior ontwerper.

Lees meer »

Emma ten Bosch studeerde in 2020 af aan de TU Delft en werkt sinds maart 2021 als architect bij Bureau Kroner.

Lees meer »

Jaap Mittelhaeuser

senior architect

Jaap Mittelhaeuser studeerde in 2007 af aan de TU Delft in de richting Architectuur. Hij is architect en projectverantwoordelijke van verschillende ontwerpteams binnen het bureau. Tevens zorgt hij als bureaumanager voor een soepele planning en taakverdeling.

Lees meer »

Lars Hazebroek

assistent-ontwerper

Lars Hazebroek liep in 2023 stage bij Bureau Kroner. Inmiddels werkt hij, naast zijn studie, als assistent-ontwerper bij ons.

Lees meer »

Lisabelle Sengönül

junior ontwerper

Lisabelle Sengönül studeerde Ruimtelijke Ontwikkeling aan de Hogeschool Rotterdam. Nu werkt zij als junior ontwerper bij Bureau Kroner én volgt zij de master Architectuur aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. 

Lees meer »

Mandy Ham

ontwerper

Mandy Ham liep in 2013 stage bij Bureau Kroner vanuit de Haagse Hogeschool, en werkte parttime bij ons tijdens haar studie. Inmiddels heeft Mandy haar opleiding Architectuur aan de TU Delft afgerond, en maakt zij deel uit van ons team als ontwerper.

Lees meer »

Marieke Giele

junior ontwerper

Marieke Giele studeerde Architectuur aan de TU Delft waar ze in 2018 haar diploma behaalde. Sinds 2023 werkt zij bij Bureau Kroner als ontwerper. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de communicatie naar buiten toe.

Lees meer »

Mark Graafland

Senior Architect

Mark Graafland studeerde architectuur met een differentiatie stedenbouw aan de TU Delft. Hij is een van de oprichters van Bureau Kroner en vormt samen met Solita Stucken de directie van het bureau.

Lees meer »

Matthijs Stinissen studeerde architectuur aan de TU Delft. Sinds 2018 is hij werkzaam als architect bij Bureau Kroner.

Lees meer »

Raimond Scheijen

senior technisch ontwerper

Raimond Scheijen werkte al regelmatig als ZZP'er samen met Bureau Kroner. Sinds 2018 is hij volledig bij ons werkzaam als bouwkundig ontwerper en projectleider.

Lees meer »

Rick van Vliet studeerde aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Hij werkt sinds 2014 als architect in het team van Bureau Kroner.

Lees meer »

Solita Stucken

Senior Ontwerper

Solita Stucken studeerde architectuur aan de TU Delft, en volgde na haar opleiding een studie scenografie aan de Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Zij is een van de oprichters van Bureau Kroner en vormt samen met Mark Graafland de directie van het bureau.

Lees meer »

Timo van de Ven

senior architect

Timo van de Ven studeerde Architectuur aan de TU Delft, waar hij in 2014 afstudeerde. Sinds 2016 maakt hij deel uit van Bureau Kroner als architect.

Lees meer »

Yee Lim Man

architect

Yee Lim Man studeerde architectuur aan de TU Delft, waar zij in 2007 afstudeerde. Sinds juni 2021 maakt zij deel uit van het team van Bureau Kroner.

Lees meer »