Mandy Ham

ontwerper

Mandy Ham liep in 2013 stage bij Bureau Kroner vanuit de Haagse Hogeschool, en werkte parttime bij ons tijdens haar studie.

Inmiddels heeft Mandy haar opleiding Architectuur aan de TU Delft afgerond, en maakt zij deel uit van ons team als assistent ontwerper.

Een lange relatie met Bureau Kroner

In 2013 proefde Mandy al - in de vorm van een stage en een parttime baan - van de fijne sfeer bij Bureau Kroner.
7 jaar later, na het afronden van haar opleiding Architectuur aan de TU Delft, startte ze bij ons architectenbureau als assistent-ontwerper.

Mandy ontwikkelt zich iedere dag, op ieder vlak, van renovaties tot nieuwbouw en van interieurontwerpen tot technische uitwerkingen. Het denkwerk, het tekenwerk en contact met alle betrokkenen: Mandy pakt alles enthousiast aan.

Enthousiast en betrokken

Zíj, en niet wíj. Mét, in plaats van vóór.

Mandy vindt het luisteren naar de gebruiker één van de belangrijkste dingen in haar werk, zodat ze daarna met alle plezier aan de slag kan gaan op basis van de input.
Het werk gaat zoveel verder dan een mooi gebouw neerzetten, en daar krijgt ze iedere dag energie van.

Sfeervolle interieurs

Mandy ontwierp aan het interieur voor een groot gezondheidscentrum en de nieuwbouw van een kinderdagverblijf, beide in Den Haag.
Op dit moment werkt zij aan de restauratie en renovatie van een rij historische panden aan het Spui in Den Haag, en een bijzonder interieur voor het hoofdkantoor van Bever in Pijnacker.

Kinderdagverblijf »

Spui, Den Haag »