Mandy Ham

ontwerper

Mandy Ham liep in 2013 stage bij Bureau Kroner vanuit de Haagse Hogeschool, en werkte parttime bij ons tijdens haar studie. Inmiddels heeft Mandy haar opleiding Architectuur aan de TU Delft afgerond, en maakt zij deel uit van ons team als ontwerper.

Enthousiast en betrokken

In 2013 proefde Mandy al - in de vorm van een stage en een parttime baan - van de fijne sfeer bij Bureau Kroner. Zeven jaar later, na het afronden van haar opleiding Architectuur aan de TU Delft, startte ze bij ons architectenbureau als assistent-ontwerper. En inmiddels werkt ze volledig mee als ontwerper aan diverse projecten. 

Mandy ontwikkelt zich iedere dag, op ieder vlak, van renovaties tot nieuwbouw en van interieurontwerpen tot technische uitwerkingen. Het denkwerk, het tekenwerk en contact met alle betrokkenen: Mandy pakt alles enthousiast aan.

Mandy vindt het luisteren naar de gebruiker één van de belangrijkste dingen in haar werk, zodat ze daarna met alle plezier aan de slag kan gaan op basis van de input. Het werk gaat zoveel verder dan een mooi gebouw neerzetten, en daar krijgt ze iedere dag energie van.

Haar motto is dan ook: Zíj, en niet wíj. Mét, in plaats van vóór.

Sfeervolle ontwerpen

Mandy ontwierp aan het interieur voor een groot gezondheidscentrum in Den Haag. En ze werkte mee aan het speelse en elegante kinderdagverblijf Zein Childcare in Den Haag. 

Daarnaast was ze intensief betrokken bij het ontwerp voor het hoofdkantoor van Bever in Pijnacker en werkte ze aan de verduurzaming van een groot, monumentaal gebouw op de Binckhorst. 

Ook werkte Mandy aan een geborgen interieur voor de NAS nachtopvang in Rotterdam en aan het interieur voor een tandartspraktijk in Delft. 

En op dit moment is zij druk met de restauratie en renovatie van het Spui in Den Haag én met de meubels voor ons nieuwe kantoor. 

Neem contact op met Mandy