Daan Juurlink

junior ontwerper

Daan Juurlink studeerde Architectuur aan de TU Delft. Tijdens zijn studie deed hij al praktijkervaring op bij Bureau Kroner, en sinds zijn afstuderen is hij weer bij ons terug als junior ontwerper.

Praktijkervaring bij Bureau Kroner

Met sommige mensen heb je wederzijds meteen een klik, en dat is ook zo het geval tussen Daan Juurlink en Bureau Kroner.

Daan is (net als meerdere van zijn collega's bij ons) een voormalige stagiair die zijn plek bij Bureau Kroner heeft gevonden, en is blijven 'hangen'...
In 2021 werkte hij, tijdelijk en op eigen initiatief, tussen zijn Bachelor- en Master-periode van de TU-Delft als assistent bij Bureau Kroner, zodat hij praktijkervaring op kon doen. Zijn enthousiaste bijdrage aan ons team leverde leuke studies en deelontwerpen op, én het plan om in ieder geval contact te houden.

Nu hij is afgestudeerd, is hij weer bij ons terug, en maakt deel uit van ons team als junior ontwerper.

 

Diverse projecten

Daan is als een vliegende keep inzetbaar op allerlei soorten projecten van Bureau Kroner, in uiteenlopende schaalniveaus.

Hij werkte ondermeer aan een locatieonderzoek voor de herontwikkeling van een bijzondere locatie in Naarden, de nieuwbouw voor een roeicentrum en de restauratie en renovatie van een rij historische panden aan het Spui in Den Haag.

Roeicentrum Binckhorst »

Spui, Den Haag »