Daan Juurlink

assistent-ontwerper

Daan Juurlink studeert Architectuur aan de TU-Delft.
Tijdens zijn studie doet hij, als hij de tijd ervoor heeft (!), praktijkervaring op bij Bureau Kroner.

Praktijkervaring bij Bureau Kroner

Met sommige mensen heb je wederzijds meteen een klik, en dat is ook zo het geval tussen Daan Juurlink en Bureau Kroner.

Daan is, net als meerdere van zijn collega's bij ons, een voormalige stagiair die zijn plek bij Bureau Kroner heeft gevonden, en is blijven 'hangen'...
In 2021 werkte hij, tijdelijk en op eigen initiatief, tussen zijn Bachelor- en Master-periode van de TU-Delft als assistent bij Bureau Kroner, zodat hij praktijkervaring op kon doen. Zijn enthousiaste bijdrage aan ons team leverde leuke studies en deelontwerpen op, én het plan om in ieder geval contact te houden.

Nog geen jaar later, in de zomer van 2022, meldt hij dat hij wel wat tijd overheeft, en momenteel is hij dus opnieuw te vinden in de Binckhorst bij het team van Bureau Kroner. Daarna weer studeren, en voorbereiden op het afstudeerproject.

 

Diverse projecten

Daan is als een vliegende keep inzetbaar op allerlei soorten projecten van Bureau Kroner, in uiteenlopende schaalniveaus.

Hij werkte ondermeer aan een locatieonderzoek voor de herontwikkeling van een bijzondere locatie in Naarden, de nieuwbouw voor een roeicentrum en de restauratie en renovatie van een rij historische panden aan het Spui in Den Haag.

Roeicentrum Binckhorst »

Spui, Den Haag »