Yee Lim Man

architect

Yee Lim Man studeerde architectuur aan de TU Delft, waar zij in 2007 afstudeerde. Sinds juni 2021 maakt zij deel uit van het team van Bureau Kroner.

Maatschappelijk betrokken

Yee Lim Man studeerde in 2007 af aan de TU Delft en werkt sinds half juni 2021 bij Bureau Kroner als architect.

Bureau Kroner was voor haar een heel bewuste keuze. Het architectenbureau in Den Haag stond namelijk al langer op haar netvlies.
Het werk van Bureau Kroner trok haar vanwege de maatschappelijke opgaven, zoals woningbouw projecten in kansarme wijken, en zorginstellingen voor ouderen met dementie. Bovendien vond ze het fijn om bij een bureau te werken waarin zij dicht betrokken is bij Den Haag, en haar eigen leefomgeving.

Omgekeerd zijn wij heel blij met Yee Lims brede ervaring, haar veelzijdigheid, en de betrokkenheid die zij heeft bij de projecten. Yee Lim is namelijk een echte all-rounder. Ze puzzelt en past tot het klopt en voelt zich als een vis in het water met alle ontwikkelingsmogelijkheden binnen het architectenbureau. 

Daarnaast past de participerende houding van Bureau Kroner voor 100% bij Yee Lim. De workshops en informatieavonden, betrokkenen meenemen in het proces en vragen naar meningen leiden volgens haar tot het beste ontwerp.

Echte all-rounder

Yee Lim werkt aan diverse projecten bij Bureau Kroner. Zo was ze betrokken bij een grote herontwikkeling in Scheveningen en houdt zij zich bezig met diverse woningbouwtransformaties. 

Inmiddels is de bouw van een kinderdagverblijf in een oude school in volle gang. Yee Lim is dan ook regelmatig op de bouwplaats te vinden. 

En op dit moment is zij druk met de transformatie van een voormalige school in Apeldoorn. Ze ontwerpt er mooie woningen met een spannende combinatie tussen de bestaande bebouwing en de nieuwbouw. 

 

Neem contact op met Yee Lim

Projecten van Yee Lim