Emma ten Bosch

architect

Emma ten Bosch studeerde in 2020 af aan de TU Delft en werkt sinds maart 2021 als architect bij Bureau Kroner.

Maatschappelijk betrokken

Emma behaalde in 2020 haar diploma Architectuur aan de TU Delft. Begin 2021 belandde ze op de website van Bureau Kroner. Ze veerde op toen ze las over participatie en maatschappelijk betrokken architecten. En niet veel later maakte Emma onderdeel uit van het team.

Emma is leergierig, ontwikkelt zich iedere dag en gaat uitdagingen niet uit de weg. Als architect maakt zij deel uit van verschillende projectteams binnen het architectenbureau.

De grootte van het bureau, de manier van communiceren en de betrokkenheid bij projecten passen perfect bij Emma.

Ook de projecten sluiten goed aan bij haar interesses. Zo werkt Emma graag aan transformaties, vanwege de bijzondere verhalen van gebouwen. Ze is niet de bang om de archieftekeningen uit de kast te trekken en onderzoekt graag de mogelijkheden van de functie van een gebouw.

Binnenstedelijke ontwikkelingen

Emma werkt aan verschillende binnenstedelijke projecten. Van een kinderdagverblijf in een oude school tot aan het interieur voor het Centrum Jeugd & Gezin Loosduinen (CJG) in Den Haag. 

Daarnaast werkt ze aan de transformatie en verduurzaming van verschillende monumentale panden, waaronder de renovatie van het Spui in Den Haag.

Maar ook grootschalige ontwikkelingen gaat ze niet uit de weg. Zo deed ze onderzoek naar de herontwikkeling van een groot zorgcomplex in Den Haag. En ze werkte aan de plannen voor de verduurzaming van een volledige campus. 

 

Neem contact op met Emma