Cristian de Bolster

ontwerper

Cristian de Bolster studeerde Architectuur aan de TU-Delft.
Sinds 2016 maakt hij deel uit van ons team, als ontwerper en projectarchitect.

Betrokken ontwerper

Cristian de Bolster is een zeer betrokken ontwerper en medewerker van Bureau Kroner.
Sinds 2016 maakt hij deel uit van ons architectenbureau. Hij studeerde af als architect aan de TU Delft, nadat hij eerst Bouwkunde studeerde aan de Haagse Hogeschool.

Cris vervult zijn rol als ontwerper en projectarchitect altijd met een sociale blik: De mens staat centraal in zijn ontwerpen, maar wél binnen een brede context.

De mens én omgeving

Het teamgevoel, het out of the box denken en het écht luisteren zijn volgens Cris de kracht van Bureau Kroner, én van hemzelf.

En daarbij doet hij meer dan enkel ontwerpen en uitwerken: hij blijft gedurende het hele proces graag meedenken.
Vanuit alle puzzelstukjes die aangereikt worden door opdrachtgever, context en gebruiker creëert hij de complete puzzel.
Het resultaat is altijd veel meer dan zomaar een standaardontwerp: dat verklaart hij door de gezamenlijke en veelzijdige input van de gebruiker, de omgeving en het team.

Cristian is een enthousiaste en doortastende ontwerper binnen ons team. Hij pakt telkens nieuwe aspecten van het vak aan, en blijft zich ontwikkelen en groeien als vormgever, zowel persoonlijk als professioneel.

Karakteristieke detaillering

Cris werkte onder andere aan het ontwerp voor de nieuwbouw van een hotel in Scheveningen, en een bedrijfspand met een bijzondere geveldetaillering. Hij heeft een nieuw interieur voor een orthodontiepraktijk opgeleverd, en werkt momenteel aan de uitvoering van een nieuwe tandartspraktijk in Delft.

Hotel in Scheveningen »

Bedrijfsgebouw »