Bureau Kroner vertelt en geeft vorm aan ideeën.

Wij zijn ontwerpers; we vertalen wensen en ideeën naar realiteit. Wij komen met antwoorden en met oplossingen, door mee te denken met onze opdrachtgevers.

Bekijk hieronder onze projecten.

In de Spoorzone Delft heeft Bureau Kroner twee duurzame woongebouwen gerealiseerd die refereren aan het industriële karakter van de locatie.

Aan de Kostverlorenvaart in Amsterdam heeft Bureau Kroner een complex met 71 woningen gerealiseerd. "Een mooi voorbeeld van stedelijke vernieuwing met historisch besef," aldus Het Parool.

Wooncomplex met 24 woningen en een gemeenschappelijke ruimte voor ex-psychiatrische patiënten.
Herkenbaar en zelfbewust, maar tevens veilig en beschermd.

In het kader van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap realiseerde Bureau Kroner een rijtje van vijf studentenhuizen in Utrecht. 

Vier stadswoningen op de locatie van de voormalige Haagse Drukkerij.
Winnend ontwerp voor een meervoudige opdracht uitgeschreven door de gemeente Den Haag.

Wooncomplex met 17 ouderenwoningen in de Bloemenbuurt in Den Haag. Met gemeenschappelijke ruimte, parkeergarage, apotheek en een huisartsenpraktijk.

In een leegstaande kerk in Moerwijk heeft Bureau Kroner een wooncomplex voor Middin gerealiseerd. Door de zijbeuken te openen zijn 24 woningen voor mensen met een beperking gerealiseerd.

Bureau Kroner ontwierp in Maasland een complex van 37 woningen en een supermarkt met een dorps karakter, passend bij de omgeving.

Vijf woningen aan de Zuidhoek in Rotterdam Charlois; gebouwd volgens een speciaal prefab bouwsysteem.

Wonen in een vriendelijke, omsloten hof op een voormalig bedrijfsterrein in Breukelen.