Bureau Kroner vertelt en geeft vorm aan ideeën.

Wij zijn ontwerpers; we vertalen wensen en ideeën naar realiteit. Wij komen met antwoorden en met oplossingen, door mee te denken met onze opdrachtgevers.
Bekijk hieronder onze projecten.

Een innovatief bouwsysteem waarmee een zeer korte bouwtijd kan worden gerealiseerd in bestaande stedelijke situaties.

Vier stadswoningen op de locatie van de voormalige Haagse Drukkerij.
Winnend ontwerp voor een meervoudige opdracht uitgeschreven door de gemeente Den Haag.

Dit leegstaande kantoorgebouw in Houten werd geheel getransformeerd tot een aantrekkelijk appartementengebouw voor starters.

Bureau Kroner ontwikkelde een eigen kennisplatform in de vorm van een website, met informatie over dementie en het ontwerpen van prettige leefomgevingen voor ouderen.

Het nieuwe kinderdagverblijf 'Djoy' in Maasland. Bureau Kroner ontwierp een interieur dat kinderen uitdaagt om de ruimte te verkennen en te gebruiken in hun spel.

Interieur van het nieuwe kantoor van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Zoetermeer: transparantie en helderheid.

Bureau Kroner heeft de monumentale Vredeskapel in Den Haag getransformeerd naar woningen. Dankzij de toevoeging van een hangend volume blijft de bijzondere gevel van de kerk behouden. 

Het tijdelijke karakter van de huurovereenkomst voor deze kantoorruimte is gebruikt om een stimulerende werkomgeving te creëren.

Interieurs voor de nieuwe city-spa's (massage- en schoonheidssalons) voor Weleda.

Interieur voor een kantoorgebouw, in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken.