Gastvrij en levendig interieur voor Weleda

Voor het hoofdkantoor van Weleda Benelux in Zoetermeer ontwierp Bureau Kroner een nieuw interieur. Uitgangspunt was het creëren van een kleurrijk interieur mét persoonlijkheid dat tegelijkertijd volledig duurzaam is.

Adres

Platinastraat 161
2718 SR Zoetermeer

Opdrachtgever

Weleda Benelux

Aannemer

Driessen Onroerend Goed

Oplevering

2017

Projectteam

Mark Graafland, Solita Stucken, Jeroen van Wieren

De entree is dóór de tuin!

Vanuit de filosofie van het bedrijf is de relatie van het gebouw tot de omliggende natuur als centrale inspiratie vormgegeven. De tuin wordt binnengehaald in het gebouw.

Gastvrijheid en traditie

Met aandacht, inzicht en in nauw overleg met de werknemers van Weleda is een visie voor de inrichting ontwikkeld op basis van de identiteit van het bedrijf en de mensen die er werken. Gastvrijheid is gekoppeld aan de geschiedenis en de rijke traditie van Weleda, aan inspiratie, creativiteit en kleurrijkheid.

Zintuigelijk

Het interieurontwerp is gebaseerd op de ervaring van de wereld van Weleda waarin alle zintuigen aangesproken worden. Openheid in communicatie, meer ruimte voor contact en overleg en vooral een interieur dat een inspirerend verhaal vertelt door de invulling die de gebruikers er zelf aan kunnen geven.

Kleurenspectrum

Het bijzondere productieproces van Weleda is verbeeld in een natuurlijk kleurenspectrum en een speciaal ontworpen afbeelding op de glazen wand van de kantoorverdieping.

Meer interieurs voor Weleda

Bureau Kroner maakte ook het ontwerp voor de City-spa's van Weleda:

Bekijk de cityspa’s

En lees meer over Weleda