Emma van Asselt

assistent-ontwerper

Emma van Asselt studeerde Architectuur aan de TU-Delft en behaalde daar haar diploma in 2020.
Sinds 2021 versterkt zij het team van Bureau Kroner als assistent-ontwerper.

TU-Delft

Emma van Asselt studeerde Architectuur aan de TU-Delft en behaalde daar haar diploma in 2020. Sinds februari 2021 versterkt zij het team van Bureau Kroner als assistent-ontwerper.
Emma volgt het Beroepservaringstraject voor architecten, waarmee ze zich ontwikkelt op ieder vlak binnen het architectenbureau.

Meer dan alleen ontwerpen

Luisteren, doorvragen, meebewegen, inleven en adviseren. De werkwijze van Bureau Kroner past perfect bij de dingen die Emma belangrijk vindt in haar werk.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, zeker bij de stijlvolle interieurontwerpen van Emma. De ideeën in haar hoofd tovert ze om tot sterke visuele concepten en mooie presentaties, waarbij zij een bijzonder gevoel voor kleur- en materiaalgebruik toont.

Gevoel voor kleuren en materialen

Emma maakt deel uit van diverse projectteams binnen Bureau Kroner, en is een waardevolle toevoeging aan het dynamische en veelzijdige team van ons bureau.

Zij werkt op dit moment aan het ontwerp voor een nieuw interieur voor het ROC Mondriaan in Den Haag en de samenvoeging van twee woningen in de binnenstad van Den Haag. Zij maakte ontwerpen voor de interieurs van nieuwe Weleda spa's in diverse steden. 

ROC Mondriaan »

Weleda spa's »