Bureau Kroner dompelt zich onder in de wereld van het roeien

Roeien, dat is nog eens wat anders dan ontwerpen. En precies dat leek Bureau Kroner een goed idee voor het teamuitje.

Op uitnodiging van KWV De Kaag gingen we de uitdaging aan en dompelden we ons helemaal onder in de wereld van het 'gig roeien'. Figuurlijk dan, want gelukkig zijn er geen boten omgeslagen. 

Na een introductie stapten we met zijn allen de boten in en was het tijd om het roeien in de praktijk te ervaren. En dat bleek nog niet zo eenvoudig. Techniek, kracht en samenwerking: iedereen werd flink uitgedaagd om het beste uit zichzelf én het team te halen. 

Maar nadat we flink hadden geoefend, kreeg iedereen het aardig onder de knie en raakten we goed op elkaar ingespeeld. Tijd om de strijd met elkaar aan te gaan dus! 

Daarin bleken alle teams flink aan elkaar gewaagd. Het leverde een spannende onderlinge competitie op met veel leuke wedstrijden. En nadat de winnaars gehuldigd waren, was het tijd voor de borrel en het diner. 

Alles bij elkaar een zeer geslaagde dag!

En een leuke bijkomstigheid: Bureau Kroner werkt op dit moment aan een nieuw roeicentrum op de Binckhorst in Den Haag. Daar kunnen we onze nieuwe praktijkervaring ook nog eens goed bij gebruiken.

Nieuwsgierig? Lees meer over het roeicentrum