Interieur voor het kantoor van het RIVM in Zoetermeer

Interieur van het nieuwe kantoor van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Zoetermeer: transparantie en helderheid.

Adres

Signaalrood 15,
Zoetermeer

Opdrachtgever

Rijksvastgoedbedrijf

Aannemer

Constructif,
Dordrecht

Ontwerp

2019

Oplevering

2020

Projectteam

Mark Graafland, Solita Stucken, Raimond Scheijen, Betül Demir, Michiel Parqui

Transparantie

Het nieuwe kantoor van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Zoetermeer is gevestigd in een bestaand kantoorpand uit begin jaren '90.
De ronde plattegrond van het gebouw vroeg om een doordacht plan, waarbij de diverse werkplekken slim verdeeld werden, zonder het overzicht in de kantoorruimte te belemmeren.

Het bestaande kantoorgebouw is opnieuw ingericht met veel meer transparantie en een prettige, ontspannen balans tussen open en gedeeltelijk afgesloten werkplekken.