Interieur voor een tandartspraktijk, Zoetermeer

Ontwerp voor het interieur van een sfeervolle nieuwe tandartspraktijk met 3 behandelkamers.

Adres

Blauw-roodlaan 8,
Zoetermeer

Opdrachtgever

Tandartspraktijk Denthuijse

Aannemer

Bakels en Ouwerkerk,
Den Haag

Ontwerp

2012

Oplevering

2013

Projectteam

Mark Graafland, Solita Stucken, Jaap Mittelhaeuser, Giulia Melloni

Een huiselijke sfeer

Voor de nieuwe tandartspraktijk Denthuijse in Zoetermeer ontwierp Bureau Kroner een stijlvol interieur.

Het belangrijkste uitgangspunt van de tandartspraktijk was: een warme, informele sfeer te creëren die meer associatie zou oproepen met een 'huiskamer' dan een klinische praktijk.

Ideale loop- en zichtlijnen

Bureau Kroner optimaliseerde de plattegrond, zodat de praktijk zowel voor klanten als voor medewerkers overzichtelijk en praktisch is. Ook met een wat kleinere bezetting is er open contact met de klanten, door uitgekiende zichtlijnen.

Concept

De inrichting, met warme kleuren en natuurlijke materialen, geeft een prettige ontspannen sfeer, zowel in de wacht- als behandelruimtes. Het ontwerp wordt afgemaakt met een afgestemd kleurconcept met accenten in kleurvlakken en bijzondere meubels voor ontvangst en poetshoek.

Speels en opgeruimd...!