Trotse bewoners tonen appartementen Geestbrugkade

Niets zo leuk als zien dat gebruikers met volle teugen genieten van een door Bureau Kroner ontworpen gebouw. Dus gingen we maar al te graag in op de uitnodiging van de kersverse bewoners van de Geestbrugkade in Rijswijk om hun nieuwe appartementen te bekijken. En natuurlijk was er ook tijd voor een feestelijke borrel, waar we hebben geproost op dit mooie project.

Vol trots leidden de bewoners ons door hun eigen gebouw. Zo vertelden ze hoe ze samen de gemeenschappelijke entree en tuin hebben ingericht. Inclusief de verhalen over alle borrels aan de picknicktafel. 

En helemaal bijzonder: we mochten zelfs een kijkje nemen ín de nieuwe woningen, die inmiddels zijn omgetoverd tot heuse paleisjes. Waar de een heeft gekozen voor een verdiepingshoge kast om kunst tentoon te stellen, heeft de ander juist weer een prachtig kookeiland in de kamer staan. Bijzonder om te zien hoe iedereen er op die manier echt een eigen plek van heeft gemaakt. 

Maar één ding is voor alle woningen gelijk: het ruime balkon met prachtig uitzicht over de Trekvliet en buitenplaatsen Hoekenburg en Arentsburgh. Volgens bewoners een fijne plek om te genieten van alle voorbijvarende boten en - in de zomer - alle zwemmende mensen. Daar zijn wij stiekem zelfs een beetje jaloers op.