DAGLICHT IN DE WINKEL

Voor een uitbreiding van het Albert Heijn-filiaal aan de Sumatrastraat in Den Haag maakte Bureau Kroner een ontwerp waarbij een bestaand pand op het binnenterrein kon worden blijven behouden. Door middel van een glazen overkapping is de supermarkt uitgebreid, terwijl de oude gevel een doorgang in de winkel vormt. Door deze ingreep krijgt deze Albert Heijn daglicht tot ver in de winkel, wat uniek is in het winkelconcept van de keten.

UITBREIDING SUPERMARKT IN DEN HAAG

 

Sumatrastraat 2, Den Haag

 

Ontwerp voor de uitbreiding van de Albert Heijn supermarkt aan de Sumatrastraat in Den Haag, met een overdekte binnenplaats

 

Opdrachtgever: Ahold Europe Real Estate & Construction

 

Gebruiker: Albert Heijn

 

Oplevering: 2011

 

projectteam: Mark Graafland, Jeroen van Wieren, Bob Dinwiddy

Bureau Kroner architecten - Binckhorstlaan 299, 2516 BC Den Haag