nieuwe ruimtelijkheid

Een woongebouw uit de jaren ' 80 in Delft is volledig gerenoveerd naar ontwerp van Bureau Kroner.

Het gebouw biedt plaats aan een woongroep van ± 27 ex-psychiatrische patiënten, met nieuw ontworpen gemeenschappelijke ruimtes.

Een aantal strategische doorbraken creëert extra ruimtelijkheid en meer verband tussen de diverse ruimtes.

 

herkenbaarheid

Door een zorgvuldig bedacht ruimtelijk en kleur-concept, komt de indeling van het interieur helder en herkenbaar tot uitdrukking, met de nadruk op de gemeenschappelijke ruimtes.

> ONTWERPEN VOOR DE ZORG

> BIJZONDERE WOONVORMEN

> HERGEBRUIK / RENOVATIE

RENOVATIE EN CONVERSIE

WOONGEBOUW, DELFT

 

Kogelgieterij 5 t/m 40, Delft

 

Ontwerp voor de conversie van een woongebouw naar 'Beschermd wonen' met wooneenheden voor 27 bewoners en een gemeenschappelijke ruimte

 

Opdrachtgever: Ceres Projecten

Gebruiker: Stichting PerspeKtief, Delft

Aannemer: Van Wijnen Stolwijk b.v., Stolwijk

 

Projectteam Bureau Kroner: Mark Graafland, Bob Dinwiddy, Jeroen van Wieren

 

Ontwerp: 2008-2009

Oplevering: oktober 2010

Bureau Kroner architecten - Binckhorstlaan 299, 2516 BC Den Haag