Participatie, inspraak, overleg met omwonenden, betrokkenen, toekomstige gebruikers.

"participatie is een voorwaarde voor een doeltreffend ontwerp"

PARTICIPATIE

INTERACTIE

Met veel energie zetten wij ons in voor de mensen die onze projecten gaan gebruiken en bewonen. De interactie met die gebruikers, maar ook met betrokkenen en belanghebbenden vinden wij uitermate belangrijk en leerzaam. We zijn niet bang voor inspraak en openheid, maar juichen dat juist toe. Hoe eerder in het traject, hoe beter.

Een vruchtbare inspraakavond met het personeel van Muller Beltex in Pijnacker.

Samen met de technische commissie van roeivereniging De Laak wordt de capaciteit van de nieuwe botenloods onderzocht.

PARTICIPATIE: BETROKKENHEID CREËEREN

Wij vinden het waardevol om vroeg in het traject de dialoog aan te gaan met betrokkenen. Of dat nu toekomstige bewoners of gebruikers zijn, omwonenden of experts zoals bijvoorbeeld ergonomen of specialisten ouderenzorg.

Wij ontvangen hierdoor veel informatie die ons ontwerp beter maakt, en creëren een betrokkenheid bij het proces en uiteindelijk bij het gebouw.

Bewoners worden al tijdens het ontwerpproces bij het project betrokken: toekomstige bewoners bekijken een proefbouw van hun nieuwe woning

> proefbouw in Delft

VOORWAARDE VOOR EEN DOELTREFFEND ONTWERP

Participatie van alle betrokkenen rond een project, is voor ons een voorwaarde voor succes.

 

Het inventariseren van meningen, randvoorwaarden, ideeën en aanleidingen maakt het ontwerpproces rijker en doeltreffender.

Wii hebben plezier in participatietrajecten en weten die effectief in te zetten voor het creëren van draagvlak en afgewogen resultaten.

 

Workshop met diverse specialisten ouderen- en dementiezorg en zorgmanagers van Topaz, over tokomstplannen voor een verzorgingshuis.

Participatietraject voor een woonwijk in het Westland: omwonenden denken mee over oplossingen en mogelijkheden.

Bureau Kroner architecten - Binckhorstlaan 299, 2516 BC Den Haag