SFEERVOLLE EXTRA RUIMTE IN DE TUIN

Achter in de tuin van een woonhuis in Den Haag was ruimte voor een losstaand tuinhuis, waar de bewoonster haar atelier in kon vestigen.

Een groot gelamineerd spant vormt een lijst, waarin ge├Âlied hout onderbroken wordt door een grote pui die geheel open kan schuiven. Zo ontstaat een tuinkamer die, ondanks de geringe diepte, een zeer ruimtelijke en prettige werkruimte vormt.

Het atelier wordt gebruikt voor het vervaardigen van bijzondere papiersoorten. In het gesloten deel is ruimte voor berging en fietsen.

> ARCHITECTUUR

> PARTICULIERE OPDRACHTGEVERS

ATELIER IN EEN TUINHUIS

 

Columbusstraat, Den Haag

 

Ontwerp voor een atelier in de tuin van een woonhuis.

 

Particuliere opdrachtgever

Ontwerp: 2008

Oplevering: 2009

Aannemer: Aannemingsbedrijf Meyer, Leiden

 

Projectteam: Mark Graafland, Bob Dinwiddy

Bureau Kroner architecten - Binckhorstlaan 299, 2516 BC Den Haag