VISUALISATIE VAN NIEUWE IDEEEN

Bureau Kroner maakte voor kraamkliniek Wereld Wonder meerdere ontwerpen; voor diverse locaties en situaties waar de ambitieuze kraamzorg-organisatie in de loop der jaren plannen voor heeft ontwikkeld.

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden zijn de visualisaties van de ideeën van Wereld Wonder. Bureau Kroner vertaalt in interieur-perspectieven de uitgangspunten van Wereld Wonder met betrekking tot verloskunde, kraamzorg en de opzet van een luxe kraamhotel.

 

DIVERSE FACILITEITEN

Het kraamhotel, dat een onderdeel zal gaan worden van Medisch Centrum Haaglanden Westeinde, krijgt behalve alle verloskundige faciliteiten en diverse verblijfskamers, ook een servicecentrum op de begane grond, met restaurant, yoga- en ontspanningsruimtes en een winkel met luxe-artikelen rondom zwangerschap en bevalling.

 

ZICHTLIJNEN EN SFEER

In de ruimtelijke concepten van de verlos- en verblijfsruimtes is met name het contact tussen moeder en kind cruciaal. Er zijn grote glazen ramen tussen ruimtes ontworpen, zodat de moeder nooit het contact met haar baby verliest. Verder zijn er kastenwanden ontworpen, die ervoor zorgen dat de medische sfeer zoveel mogelijk weggewerkt wordt. In plaats daarvan hebben de ruimtes een rustige en luxe uitstraling.

> INTERIEUR

> GEZONDHEIDSZORG

KRAAMHOTEL / GEBOORTEKLINIEK, DEN HAAG

 

Presentatietekeningen en ontwerp voor een nieuwe luxe geboortekliniek met diverse functies bij het Westeinde Ziekenhuis in Den Haag

 

Opdrachtgever: Wereld Wonder Kraamzorg

 

Ontwerp en presentatie: 2012

 

Projectteam: Solita Stucken, Mark Graafland

Bureau Kroner architecten - Binckhorstlaan 299, 2516 BC Den Haag