EEN HUISELIJKE SFEER

Voor de nieuwe tandartspraktijk Denthuijse in Zoetermeer ontwierp Bureau Kroner een stijlvol interieur.

Het belangrijkste uitgangspunt van de tandartspraktijk was: een warme, informele sfeer te creëren die meer associatie zou oproepen met een 'huiskamer' dan een klinische praktijk.

 

IDEALE LOOP- EN ZICHTLIJNEN

Bureau Kroner optimaliseerde de plattegrond, zodat de praktijk zowel voor klanten als voor medewerkers overzichtelijk en praktisch is. Ook met een wat kleinere bezetting is er open contact met de klanten, door uitgekiende zichtlijnen.

De inrichting, met warme kleuren en natuurlijke materialen, geeft een prettige ontspannen sfeer, zowel in de wacht- als behandelruimtes. Het ontwerp wordt afgemaakt met een afgestemd kleurconcept met accenten in kleurvlakken en bijzondere meubels voor ontvangst en poetshoek.

> INTERIEUR

> TANDARTSPRAKTIJKEN

website tandartspraktijk Denthuijse:

›› www.denthuijse.nl

INTERIEUR VOOR EEN NIEUWE TANDARTSPRAKTIJK, ZOETERMEER

 

Blauw-roodlaan 8, Zoetermeer

Ontwerp voor het interieur van een tandartspraktijk met 3 behandelkamers

 

In opdracht van tandartspraktijk Denthuijse

 

Ontwerp: 2012

Oplevering: 2013

 

Aannemer: Bakels en Ouwerkerk, Den Haag

 

Projectteam Bureau Kroner: Mark Graafland, Solita Stucken, Jaap Mittelhaeuser, Giulia Melloni

 

Bureau Kroner architecten - Binckhorstlaan 299, 2516 BC Den Haag