Kantoor voor het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Zoetermeer

 

Het nieuwe kantoor van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Zoetermeer is gevestigd in een bestaand kantoorpand uit begin jaren '90.

De ronde plattegrond van het gebouw vroeg om een doordacht plan, waarbij de diverse werkplekken slim verdeeld werden, zonder het overzicht in de kantoorruimte te belemmeren.

 

TRANSPARANTIE

Het bestaande kantoorgebouw is opnieuw ingericht met veel meer transparantie en een prettige, ontspannen balans tussen open en gedeeltelijk afgesloten werkplekken.

KANTOORINTERIEUR VOOR HET RIVM IN ZOETERMEER

 

Signaalrood 15, Zoetermeer

 

Ontwerp voor het interieur van het nieuwe kantoor van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Zoetermeer.

 

 

Opdrachtgever: Rijksvastgoedbedrijf

 

Ontwerp / bouwvoorbereiding: 2019

Oplevering: februari 2020

 

projectteam: Mark Graafland, Raimond Scheijen, Michiel Parqui, Betül Demir, Solita Stucken

 

Bureau Kroner architecten - Binckhorstlaan 299, 2516 BC Den Haag