Bureau Kroner, architect interieurs, ontwerpen voor horeca

PROJECTEN HORECA

"een sterk concept geeft karakter aan de ruimte"

CONCEPTUEEL

Een nieuw paviljoen, restaurant of hotel vraagt om een conceptuele benadering. Vandaar dat de rol van de architect zo belangrijk is bij nieuwbouwplannen en renovaties van horeca.

 

AANTREKKINGSKRACHT

Een nieuwe serre voor een restaurant, een strategische locatie op een hoek waar een nieuw restaurant of café mag komen; het ontwerp van de nieuwe gevel is bepalend voor de aantrekkingskracht van de nieuwe venue.

De relatie van de gevel met het interieurontwerp van het restaurant of met de hotelinrichting is daarbij van wezenlijk belang. De ontvangst moet een belevenis zijn, het bezoek moet een blijvende indruk achter laten.

 

TOTAALONTWERP

Vanuit onze expertise op het gebied van theater-vormgeving kunnen wij op een theatrale manier een concept vertalen in een ontwerp; van het meubelontwerp tot de aankleding en verlichting van het interieur en de inrichting. En van een bouwkundige verbouwing tot en met een complete nieuwbouw.

> Projectenlijst horeca

> Opdrachtgevers

Bureau Kroner architecten - Spijkermakersstraat 101, 2512 ET Den Haag