Bureau Kroner blogt:

[een informele blik op wie we zijn en hoe we werken]

Bureau Kroner in full colour:

26 maart 2019

Bij Bureau Kroner zijn we niet bang voor wat kleur in onze omgeving. Karakter en levendigheid in sfeer - mits doeltreffend ingezet - stimuleert tot creativiteit.

Bureau Kroner schetst:

14 maart 2019

... en schetst, en schetst maar door...

Meters schetsrol gaan erdoorheen per week.

Indelingsvarianten, berekeningetjes, aantekeningen en goede ideeën tijdens besprekingen, hoe-maak-je-het details: waar in andere kringen een bierviltje voor gebruikt wordt, is bij ons de schetsrol hét middel...

Bureau Kroner verzamelt stenen:

21 februari 2019

Voor de nieuwbouw van twee woongebouwen in Delft worden de stenen uitgekozen. Mooie combinaties van kleur en textuur, met als uitgangspunt: een verwijzing naar industriële architectuur.

Het wagenpark van Bureau Kroner

10 februari 2019

Goed herkenbaar op de weg: de eigenzinnige auto's van Bureau Kroner. Onze BMW i3 en Renault Twizy zijn beide 100% electrisch.

Kantoor krijgt kleur:

3 februari 2019

Het nieuwe kantoor voor de Raad van de Kinderbescherming is bijna gereed; het kleurrijke en sfeervolle ontwerp van Bureau Kroner krijgt steeds meer vorm.

Van de aanzienlijke veiligheidseisen is weinig te merken voor bezoekers: het hele ontwerp is vormgegeven vanuit het perspectief van kinderen.

Bureau Kroner als tegenvoeter

1 februari 2019

Bureau Kroner is op dit moment niet geheel voltallig in de Binckhorst: aan de andere kant van de wereldbol worden nieuwe ervaringen opgedaan - en nieuwe perspectieven verkend.

En dus ligt er in ons inkomende postvak een ansichtkaart van een kiwi.

Bureau Kroner op de bouw

14 januari 2019

De zwarte doos van het CKV-gebouw voor het Rijnlands Lyceum wordt (zoals bedoeld) mooi theatraal! Over een jaar zal het gebouw gevuld zijn met muziek, theater en dans; op dit moment alleen volop bouwgeluiden...

Bureau Kroner ontdekt nieuw talent:

13 januari 2019

Op de Bureau-Kroner-nieuwjaarsborrel komt nieuw biljarttalent al snel bovendrijven. Maar daar blijft het natturlijk niet bij: onze Kroner-junioren zijn net zo behendig met het maquette-schuim-apparaat!

Bureau Kroner proost op 2019

13 januari 2019

De bureau-nieuwjaarsborrel met vrienden en familie is dit jaar voor het eerst in de Binckhorst. Met een nog grotere groep proosten we samen op het komende jaar - op mooie projecten met ons fijne team, op het plezier van het samenwerken, en op de waardevolle ondersteuning van onze 'support'.

Bij Bureau Kroner gaan ze los

13 januari 2019

Zulke fantasievolle bouwwerken zien we niet vaak bij Bureau Kroner. Maar het is ook wel duidelijk dat deze ontwerpers het talent van geen vreemde hebben...

Bureau Kroner is klaar voor het nieuwe jaar

7 januari 2019

Het eerste bureau-overleg van 2019: alle projecten worden kort besproken; de planning wordt opgezet, en de taken verdeeld.

Het team is er weer klaar voor!

Bureau Kroner architecten - Binckhorstlaan 299, 2516 BC Den Haag